YDÜ Hemşirelik Fakültesi 2. Uluslararası 7. Ulusal Pediatri Hemşireliği Kongresinde Temsil Edildi
Eklenme Tarihi: 10 Aralık 2019, 21:44
Son Güncelleme Tarihi:08 Nisan 2021, 14:14

İzmir’de Çeşme’de düzenlenen 2. Uluslararası 7. Ulusal Pediatri Hemşireliği Kongresi’nde  Prof. Firdevs Erdemir “Bakımda Model Kullanımı”, Prof.Dr. Candan Öztürk “Merhamet Yorgunluğu” , Yrd. Doç.Dr. Suzan Tek “Teknoloji Bağımlılığı” konularında konferans vererek, oturum başkanlıkları yapmışlardır.

Araştırma Görevlisi Uzm. Duygu Oktay ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları BD.  yüksek lisans öğrencileri  sözel bildirilerini sundular.

Ayrıca Prof. Dr. Firdevs Erdemir’in Editörü olduğu ve Prof. Dr. Candan Öztürk ve Yrd.Doç.Dr. Suzan Tek’ in bölüm yazarı olduğu “Pediatrik Evde Bakım” kitabının da tanıtımı yapıldı.