Hemşirelik Fakültesi, 3rd International Congress on Nursing (ICON-2019)’da temsil edildi

Hemşirelik Fakültesi öğretim üyeleri, 07-08 Mart 2019 tarihlerinde Girne-Kıbrıs’ta  düzenlenen  “3rd International Congress on Nursing” (ICON-2019)’e oturum başkanlıkları ve sözel bildiriler ile katıldılar. Doç.Dr. Ümran Dal Yılmaz ve  Yrd.Doç.Dr. Burçin Işık Kongrenin Program düzenleme komitesinde yer aldılar.

Doç.Dr. Ümran Dal Yılmaz “Hasta ve Çalışan Güvenliği”, Prof.Dr.Fatma Öz “Hemşirelikte Etkili İletişimde Yol Haritası” başlıklı seminer sunumlarını gerçekleştirdiler.

Yrd.Doç.Dr. Burçin Işık, “Patient and Family Education” başlıklı bir seminer sunumu ile  “Impact of Creativity in Nursing Education” ve “The Potential of Social Media and Nursing Education: E-Professionalism, Nurse Educator-Learner Role, Benefits and Risks” başlıklı iki sözel bildiri sunumu gerçekleştirdi.

Dr. Ganna Pola ise,  “The Effect of the Nursing Students’ Attitude towards Elderly Discrimination on Their Opinions about Home Care Services”, “Breastfeeding Experience of Mothers in Early Postpartum Period”  ve  “Some Socio-Demographic Variables and Gender Equality Attitudes of Students in a Faculty of Nursing” isimli sözel bildirileri sundu.