Engelsiz Bakış ve İşbirliği: Dekanlar Buluşması Toplantısı 2 Kasım 2020 tarihinde yapıldı
Eklenme Tarihi: 05 Kasım 2020, 12:35

Öğrencilerin akademik yaşamlarını eşit ve en etkin biçimde sürdürebilmelerinin önündeki engelleri belirlemek ve bu engelleri ortadan kaldırarak öğrencilerin akademik, sosysal ve kişisel gelişimlerini destekleyici bir kampüs ortamı oluşturacak imkânlar yaratmak amacıyla düzenlenen toplantıda, Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hatice BEBİŞ “Yakın Doğu Üniversitesi Engelli Haklarını İzleme Komitesi’nin tanıtımını yaparak, “Üniversiteli Engelli Öğrencilerin Yaşadıkları Güçlükler” konusunda; bilgi ve farkındalığı artırmak amacıyla son literetür bilgilerini, toplantıya katılan YDÜ Dekanları ile paylaşmıştır.