DERS KAYITLARI HAKKINDA BİLGİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Değerli Öğrencilerimiz 2020-2021 Eğitim öğretim Yılında Fakültemizi Tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ders kayıtları için aşağıdaki adımları kullanabilirsiniz.

* YENİ KAYITLI öğrencilerimiz register.neu.edu.tr portalına giriş yaptıkları aynı kullanıcı adı ve şifre ile UZEBİM’e (uzem.neu.edu.tr) giriş yapabilir ve ders seçimine başlayabilir.

* Henüz kayıt işleminiz tamamlanmadı ise ve şifreniz yok ise bağlı olduğunuz ÖĞRENCİ İŞLERİ ile iletişime geçmeniz gerekir. Size verilen şifre ile direkt UZEBİM’e giriş yapılabilir.

* Var olan şifreniz yanlızca register.neu.edu.tr portalından değiştirilebilir. Değiştiğinizde otomatik UZEBİM’e giriş şifrenizde değişir.

* Web sitemizde yer alan /2020-2021-guz-donemi-ders-programi-tum-siniflar/ 2020-2021 Güz Dönemi Ders Programında yer alan 1. sınıf haftalık ders programında yer alan dersleriniz bu dönem seçmeniz gereken derslerdir. Derslerinizle ilgili danışmak istediğiniz konularda Uzm. Ezgi Bağrıaçık ([email protected])’a ulaşabilirsiniz.

* Ders seçiminin nasıl yapılacağına ilişkin klavuza ulaşmak için tıklayınız.

DERS SEÇİMİ (1)

ESKİ KAYITLI ÖĞRENCİLERİMİZ;

* 2. 3. VE 4. SINIF öğrencilerimiz ise UZEBİM’de var olan şifreleri ile giriş yapabilir ve  /2020-2021-guz-donemi-ders-programi-tum-siniflar/ ders programını inceleyerek ve ders danışmanlarından da destek alarak yeni derslerini seçebilir.

* Şifrelerinizde sıkıntı var ise [email protected] adresine mail göndermeniz  gerekmektedir .

Başarılı bir yıl olması dileğiyle, hoşgeldiniz.