Sosyal sorumluluk dersi kapsamında öğrencilerimiz el hijyeni konusunda ailelerine eğitim verdiler
Yakın Doğu Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğrencileri online dersler ile eğimlerine etkin bir biçimde devam ediyor. Öğrencilerimiz Sosyal sorumluluk proje dersi kapsamında bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. İçinde bulunduğumuz şartlardan dolayı öğrencilerimizde EVDE KALıyor. Ancak bu durum öğrencilerimizin sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmelerine engel olmadı. Online eğitim ile dersin öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Serap Tekbaş’tan aldıkları hijyenik el yıkama eğitiminden sonra birlikte yaşadıkları aile bireylerine eğitim verdiler. Böylece bu dersi alan 176 öğrenci aracılığı ile 528 kişi hijyenik el yıkama eğitimi aldı.